Innoveren binnen de GGZ

Bij Sol Psychotherapie willen we de wereld een stukje beter maken. En dat doen we door een frisse wind door de geestelijke gezondheidszorg te laten waaien. Kortdurende, effectieve behandelingen, die gericht zijn op herstel en zingeving. Zonder wachtlijsten, met gebruik van nieuwe toepassingen. 

Geen wachtlijst
Iedere cliënt kan bij Sol meteen terecht. Ons behandeltraject is ingericht om cliënten zo effectief mogelijk te helpen met een vooraf concreet geformuleerd doel. Bij de eerste gesprekken maken we een prognose van de einddatum van de therapie. Dit geeft houvast voor zowel de cliënt als de therapeut. Onze gemiddelde behandelduur is drie á vier maanden. Zo richten we ons op thema’s die er voor de cliënt écht toe doen.

Therapie met behulp van een app
Bij Sol staan klantvriendelijkheid en innovatie hoog in het vaandel. We combineren de meer traditionele vorm van therapie met slimme en moderne toepassingen, zoals de NiceDay app. Via NiceDay heb je direct contact met jouw psycholoog, hoe jij wilt, wanneer jij wilt. Even een chatbericht? Of een afspraak maken om te videobellen? Via NiceDay sta je in nauw contact met je eigen psycholoog. Daarnaast biedt de app mogelijkheden om een dagboek bij te houden en kun je aan de slag met online eHealth programma’s, ter ondersteuning van jouw therapie. Natuurlijk kan contact via NiceDay gecombineerd worden met face-to-face contact. Het is een intensieve, doelgerichte en adequate vorm van behandelen, die onze cliënten therapeutisch ervaren.

Ook voor de professional een andere manier van werken
Niet alleen de cliënt merkt bij Sol een nieuwe manier van behandelen, ook de therapeut werkt op een efficiëntere manier . We bouwen aan een gestroomlijnd systeem dat de workflow van de professional vanaf het allereerste contact tot en met de laatste factuur perfect ondersteunt. De oude systemen zijn omslachtig en voor de professional frustrerend. . Samen met NiceDay zorgen we bij Sol voor een veilige en unieke communicatie tussen cliënt en professional en tussen professionals onderling. Wij maken het volledige zorgproces slimmer, eenvoudiger en fijn om mee te werken. Je wordt er blij van, dat is het idee. Neem contact met ons op als je interesse hebt of feedback wilt geven. 

Gelukkiger, vrijer, gezonder
Sol is voor iedereen vanaf 18 jaar. Voor cliënten met recente of juist al langer bestaande klachten . We zien dat juist cliënten met meer complexe of meerdere klachten zich goed kunnen vinden in onze aanpak en er van opknappen. Soms komen ze na een tijdje terug, voor een volgende stap in hun herstelproces. Stap voor stap behandelen we de klachten van onze cliënten. Van complexe situaties tot alledaagse situaties. Want uiteindelijk is dat ons doel, het verlagen van de drempel om in therapie te gaan en het taboe hierover helemaal weg te nemen.

Ben je benieuwd of Sol jou ook kan helpen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan via https://sol-psychotherapie.nl/gratis-adviesgesprek/ of verstuur via het formulier aan de zijkant een bericht om direct in contact te komen.

Meer berichten

Scroll naar top