Partners

Bij Sol Psychotherapie werken we nauw samen met een netwerk van gerespecteerde partners. Onze partners omvatten ervaren professionals en organisaties die zich inzetten voor het verbeteren van de geestelijke gezondheidszorg.

Samenwerken in de GGZ voor betere zorg

Samenwerken met partners in de geestelijke gezondheidszorg is van cruciaal belang. Door deze waardevolle samenwerkingen kunnen we een breed scala aan expertise, innovatieve benaderingen en gespecialiseerde diensten bieden. Door de complexe en multidisciplinaire zorgvragen aan te pakken met een geïntegreerde aanpak, kunnen we samen met onze partners een holistische en effectieve behandeling bieden. Samen streven we naar het verkorten van de wachtlijsten en het leveren van de best mogelijke zorg aan onze cliënten. Hieronder vind je meer informatie over de partners uit de zorgketen waar we mee samenwerken.

NiceDay

Sol Psychotherapie maakt gebruik van de ehealth applicatie NiceDay.

NiceDay werkt net als Sol aan één doel: het mentale welzijn van zoveel mogelijk mensen verbeteren. De afgelopen jaren hebben ze met veel toewijding aan de ontwikkeling van de NiceDay app gewerkt. Deze technologie maakt het mogelijk om mensen met mentale klachten persoonlijker en effectiever te ondersteunen in het herstel.

Onze behandelaren hebben met NiceDay realtime inzicht in de vooruitgang van cliënten, door middel van de registraties die zij en cliënten doen in de NiceDay app. Daarnaast hebben behandelaren ook ruimte tussen sessies door om klaar te staan voor hun cliënten.

Zo krijgen cliënten ondersteuning op de momenten dat het er toe doet.

Welshop

Welshop is een website en een samenwerkingsverband voor 100% online zorg en ondersteuning voor mentale kracht. Via Welshop kan iedereen snel, op een eigen gekozen plaats en locatie werken aan zijn of haar mentale gezondheid. Door samen te werken, dragen we bij aan vernieuwing en verbetering van online psychische ondersteuning. Daarnaast hebben we door de samenwerking toegang tot een groter netwerk van behandelaren en expertises.

Moovd

Moovd ontwikkelt en ontsluit digitale therapieën in de gezondheidszorg. Een van de tools die Moovd ontwikkeld heeft en waar onze behandelaren gebruik van maken, is het digitale EMDR platform.

Het digitale EMDR platform biedt evidence-based klinische hulp bij het toepassen van EMDR. Met digitale ondersteuning wordt het werkgeheugen met specifieke stimulatie beter en nauwkeuriger belast.

Samenwerken

Zie je ook mogelijkheden om de GGZ te verbeteren en wil je daarvoor samenwerken met ons? Neem contact met ons op. 

Scroll naar boven