Psycholoog zonder wachtlijst

Ben je op zoek naar directe ondersteuning voor je geestelijke gezondheid? Zoek niet verder. Bij Sol Psychotherapie begrijpen we dat snelle toegang tot professionele hulp van cruciaal belang is voor jouw welzijn.

Daarom zijn we er trots op te kunnen zeggen dat we geen wachtlijst in de GGZ hebben. Jouw welzijn is onze prioriteit en we staan klaar om je onmiddellijk te ondersteunen op jouw pad naar herstel.

Direct afspraak bij een online psycholoog zonder wachtlijst

We weten dat het wachten op hulp erg stressvol kan zijn. Bij Sol geloven we in actie ondernemen wanneer jij dat nodig hebt.

Middels innovatie, nieuwe behandelmethoden en online therapie hebben we wachtlijsten weten te verkorten. Daarom hebben we geen wachttijd meer. Dit betekent dat je direct geholpen kan worden door onze deskundige en ervaren online psychologen.

Meld je direct aan:

Voordelen online psycholoog

We bieden online therapie. Met online therapie krijg je bij Sol een intensieve en relatief korte behandeling vanuit je eigen omgeving. Je hebt contact met je therapeut op de momenten dat dit voor jou belangrijk is. Voordelen van online therapie zijn:

Specialistische GGZ zonder wachtlijst

Bij Sol behandelen we zowel lichte en matige psychische stoornissen alsook complexere of meervoudige problematiek.

Dus ook als je op de wachtlijst voor specialistische ggz staat, kan je bij Sol direct met een online psycholoog in gesprek.

Sta je op een wachtlijst voor een psycholoog?

De psychologen bij Sol hebben geen wachtlijst. Je kan je daarom meteen aanmelden.

Het proces om je bij ons aan te melden is heel eenvoudig. Zorg dat je huisarts een verwijsbrief voor je heeft. Als je huisarts jou naar ons verwijst, dan nemen we automatisch contact met je op.

Je kan je ook direct bij ons aanmelden als je een verwijsbrief hebt. Zorg dat deze op naam van Sol Psychotherapie staat.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap op weg naar een gezondere, gelukkigere jij, zonder te hoeven wachten.

Scroll naar boven