Psycholoog zonder lange wachtlijst

Ben je op zoek naar directe ondersteuning voor je geestelijke gezondheid? Zoek niet verder. Bij Sol Psychotherapie begrijpen we dat snelle toegang tot professionele hulp van cruciaal belang is voor jouw welzijn.

We hebben een relatieve korte wachttijd. Jouw welzijn is onze prioriteit en we staan klaar om je onmiddellijk te ondersteunen op jouw pad naar herstel.

Huidige wachttijd

Ongeveer 3-4 weken *

* Wachttijden kunnen ook afhankelijk zijn van de vergoedingsruimte (plafond) bij individuele zorgverzekeraars.

Hierdoor geldt voor verzekerden van Zilveren Kruis (en de bijbehorende labels) een wachttijd van 3 maanden.

Hierdoor geldt voor verzekerden van CZ , Menzis en VGZ dat we op dit moment een aanmeldstop hebben. M.a.w. we mogen geen aanmeldingen van verzekerden bij CZ, Menzis en VGZ in behandeling nemen.

Snel afspraak bij een online psycholoog zonder lange wachtlijst

We weten dat het wachten op hulp erg stressvol kan zijn. Bij Sol geloven we in actie ondernemen wanneer jij dat nodig hebt.

Middels innovatie, nieuwe behandelmethoden en online therapie hebben we wachtlijsten weten te verkorten. Daarom hebben we korte wachttijden.

Dit betekent dat je snel geholpen kan worden door onze deskundige en ervaren online psychologen.

Meld je direct aan:

Voordelen online psycholoog

We bieden online therapie. Met online therapie krijg je bij Sol een intensieve en relatief korte behandeling vanuit je eigen omgeving. Je hebt contact met je therapeut op de momenten dat dit voor jou belangrijk is. Voordelen van online therapie zijn:

Specialistische GGZ

Bij Sol behandelen we zowel lichte en matige psychische stoornissen alsook complexere of meervoudige problematiek.

Dus ook als je op de wachtlijst voor specialistische ggz staat, kan je bij Sol snel met een online psycholoog in gesprek.

Sta je op een wachtlijst voor een psycholoog?

De psychologen bij Sol hebben een korte wachtlijst. Je kan je daarom snel aanmelden.

Het proces om je bij ons aan te melden is heel eenvoudig. Zorg dat je huisarts een verwijsbrief voor je heeft. Als je huisarts jou naar ons verwijst, dan nemen we automatisch contact met je op.

Je kan je ook direct bij ons aanmelden als je een verwijsbrief hebt. Zorg dat deze op naam van Sol Psychotherapie staat.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap op weg naar een gezondere, gelukkigere jij.

Scroll naar boven