Sluit je aan als therapeut bij Sol

Wij zijn altijd op zoek naar ZZP’ers, met en zonder BIG registratie, die graag onafhankelijk werken maar met voldoende backup en intercollegiaal contact, als het nodig is. Duidelijke afspraken, geen gedoe, vlotte betaling. 

Onze systemen zijn zo ingericht dat de overhead en administratieve last minimaal is. Het systeem volgt en ondersteunt het zorgproces (en niet andersom). 

Wat kan je van ons verwachten?

Ons team

Bjarne Timonen

Bjarne Timonen

GZ-psycholoog

Ik werk sinds 2009 als psycholoog en sinds enkele jaren als gz-psycholoog. Ik ben pragmatisch en oplossingsgericht in mijn behandeling. Tevens besteed ik met cliënten veel aandacht aan een gezonde leefstijl aangezien dat sterk samenhangt met mentale gezondheid. Naast mijn werk als GZ-psycholoog ben ik mediapsycholoog en auteur van De Leefstijlgids Tegen Somberheid.

Britt

Britt Stoker

Psycholoog

Ik ben sinds 2019 werkzaam als psycholoog. Mijn kennisgebied ligt bij de Klinische Psychologie. Daarbij ben ik mij nader gaan verdiepen in de Cognitieve Gedragstherapie middels de Basisopleiding CGT. Mijn belangstelling is ontzettend breed, maar ik heb de meeste affiniteit met angst en depressie.

Dikraa

Dikraa Elhrouz

GZ-psycholoog

Als GZ-Psycholoog en coach heb ik geleerd dat de mens een natuurlijke drang heeft tot groei, vooruitgang en er toe doen. Ik geloof dat dit essentiële ingrediënten voor een bevredigend leven zijn. Het is aan jou en mij de taak om de obstakels hiervoor weg te nemen. Ook heb ik geleerd dat lijden bij het leven hoort en het 'de kunst des levens' is, om hier op een helpende compassievolle en slimme manier mee om te gaan. Daar wil ik je graag bij helpen. In mijn aanpak zal ik altijd vanuit jouw krachten en hulpbronnen werken. Ook al zijn deze in eerste instantie onzichtbaar voor jou. Bij Sol zul je mij vooral zien in de rol van regiebehandelaar.

Emma

Emma van der Kaaij

Administratief medewerker & Marketing

Ik houd mij bezig met de administratie rondom cliënten. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en om zowel de psychologen als cliënten zo goed en snel mogelijk te helpen waar nodig. Naast mijn administratieve taken houd ik mij bezig met de website en social media kanalen van Sol Psychotherapie.

Esther

Esther Stukker

Psycholoog

Voor mij is het van grote waarde dat je je als cliënt prettig bij me voelt en oprechte aandacht krijgt. Ik wil graag in een fijne samenwerking met jou aan de slag om je verder te helpen. Dat doen we aan de hand van cognitieve gedragstherapie wat een actieve en doelgerichte therapie is om gedachten en gedrag te veranderen.

Frédérique Wesseling

Frédérique Wesseling

Psycholoog

Sinds 2015 werk ik met veel plezier als psycholoog. Dit heb ik tot 2020 altijd gedaan binnen grote GGZ-instellingen. En sinds begin 2021 enkel en alleen online vanuit Italië, waar ik woon. Ik maak gebruik Cognitieve Gedragstherapie, EMDR en schematherapeutische technieken binnen mijn behandelsessies. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat jij je als cliënt gehoord voelt, en zie ik therapie als een samenwerking tussen therapeut en cliënt.

Jacqueline

Jacqueline de Wit

Office Manager

Ik ben een ondersteunende kracht voor de cliënten en behandelaren in het hele administratieve proces rondom de behandelingen. Ik vind het belangrijk dat een cliënt zich op zijn gemak voelt bij Sol en met al zijn mogelijke vragen rondom de behandeling bij mij terecht kan.

Lody Kruithof

Lody Kruithof

Klachtenfunctionaris

Lody Kruithof is Klachtenfunctionaris bij Sol. Hij is Klinisch Psycholoog en heeft veel ervaring als therapeut, supervisor en leidinggevende.

Maaike

Maaike van der Kaaij

Psycholoog

Sinds 2020 ben ik werkzaam als psycholoog en zet ik mijn werkervaring en levenservaring in om mensen zo goed mogelijk te helpen. Ik vind een goede klik met de cliënt belangrijk en ga graag doelgericht te werk!

Marthe

Marthe Stapel

Product owner

Als product owner ben ik bezig om een goed administratief systeem voor de backoffice te ontwikkelen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat psychologen en administratief medewerkers zo goed mogelijk ondersteund worden in hun taken en zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan administratie. Zo kan alle aandacht uitgaan naar de cliënt.

Martijn

Martijn Thomas

English native speaking Psychologist

Ik werk sinds 2020 als psycholoog en coach, en vind het belangrijk om optimistisch en benaderbaar te zijn. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in wat elk individueel persoon uniek maakt en hoe we uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden het beste kunnen overwinnen. Met een open-minded en praktisch benadering help ik mijn cliënten bij het ontwikkelen en bereiken van hun doelen. Ik maak hierbij gebruik van oefeningen uit de Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en positieve psychologie.

Paul Hooplot

Paul Hooplot

Psycholoog

Sinds april 2020 ben ik afgestudeerd als psycholoog. Ik heb een brede achtergrond en veel levenservaring. Het is mijn doel om jou handvatten te geven, zodat je beter in staat bent om je eigen gedragspatronen te herkennen en waar mogelijk deze te doorbreken. Ik maak gebruik van cognitieve gedragstherapie (CGT). Ik behandel en begeleid mensen die onder andere last hebben van depressies, angsten, paniekaanvallen, trauma’s en slachtoffers van narcistisch misbruik

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Stuur dan vandaag nog een bericht!

Scroll naar top