Unieke vacature: Online POH-GGZ

Wil je als een van de eersten in Nederland een compleet nieuwe POH-GGZ rol vervullen bedoeld om de zorg te verbeteren? Solliciteer dan meteen op de vacature van Online POH-GGZ!

Online POH-GGZ? Mag dat wel en kan dat wel, horen we je zeggen. Jazeker! Samen met Zilveren Kruis en een groep huisartsen hebben we namelijk een unieke pilot opgezet met het doel om de wachttijden in de ggz te verkorten. 

In deze pilot hebben we het blended POH-GGZ model geïntroduceerd. Dit is een innovatieve aanpak waarbij de cliënt en de huisarts ondersteund worden door een POH-GGZ die gedetacheerd voor de praktijk werkt, maar niet fysiek in de praktijk aanwezig is

Dit is uniek in Nederland. Zilveren Kruis heeft hier zelfs een nieuwsbericht over geplaatst. Lees deze hier

Omdat online POH-GGZ zo’n succes is, willen meerdere huisartsenpraktijk deze inzetten. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste POH-GGZ.

Vacature basispsycholoog

Verbetering van de zorg en meer werkplezier

Deze nieuwe manier van werken, hebben we ook laten toetsen door een externe partij. Uit het onderzoek blijkt dat de toegankelijkheid tot POH-GGZ zorg aanzienlijk is verbeterd en de wachttijden zijn verkort.

Voor POH’s GGZ betekent deze functie dat je onderdeel wordt van ons team van POH’s GGZ en dat je niet volledig individueel werkt. Daardoor bieden we je ook de mogelijkheid om intervisie te doen met collega’s en samen te werken aan continue verbetering.

Uit het onderzoek bleek dan ook dat de betrokken zorgprofessionals positiever waren over het werk. Ons team van POH’s GGZ waardeert de flexibiliteit en afwisseling in het werk dat dit nieuwe model biedt.

Werkwijze

Je komt bij Sol Psychotherapie in dienst en wordt gedetacheerd aan verschillende huisartsenpraktijken. 

Als online POH-GGZ hoef je echter niet fysiek aanwezig te zijn in de huisartsenpraktijk waar je komt te werken omdat alle werkzaamheden online plaatsvinden.

Wat ga je doen?

Als online POH-GGZ voor Sol psychotherapie ben je de eerste aanspreekpartner voor huisartsen en cliënten met psychische klachten. Je werkt nauw samen met de huisarts en andere professionals binnen het team. Je bent een schakel tussen verschillende disciplines in de basis- en specialistische GGZ en hebt verstand van de sociale kaart.

Wat vragen we van jou?

Wat bieden we jou?

Waarom werken bij Sol Psychotherapie

Sol Psychotherapie is een innovatieve online GGZ instelling. We willen de geestelijke gezondheidszorg verbeteren. Onze ambitie is wachtlijsten verleden tijd te laten zijn, zodat cliënten snel kunnen starten met hun therapie. En om professionals weer plezier in hun vak te geven.

Onze missie is om de GGZ toegankelijker te maken, zodat iedereen die mentale ondersteuning kan gebruiken op elk moment en op elke plek de juiste zorg kan krijgen.

We combineren digitale technologie met wetenschappelijk bewezen, nieuwe behandelmethoden. Met de ehealth app NiceDay bieden we online behandelingen in de GGZ. Daarnaast werken we samen met andere innovatieve partners in de zorg en gebruiken diverse digitale tools, zoals bijvoorbeeld een digitaal EMDR platform.

De zorg die wij verlenen zijn behandelingen op maat. De behandeltrajecten zijn intensief en duren daarom gemiddeld korter dan met traditionele methodes omdat de cliënt sneller herstelt via onze werkwijze.

Missie van Sol Psychotherapie

Onze cultuur & mensen

Het verbeteren van de GGZ op innovatieve wijze is iets waar wij voor staan en wat wij willen realiseren. Door open te staan voor nieuwe ideeën, door in gesprek te gaan met elkaar hierover en actie te ondernemen, proberen wij dit te doen.

Bij Sol krijgen medewerkers de ruimte om zelfstandig te werken en worden ze aangemoedigd om initiatief te nemen. Als je graag initiatief neemt, veel ideeën hebt en deze ook wilt uitvoeren, zal je je helemaal thuis voelen.

Onze teams bestaan uit diverse zorgprofessionals met ieder een eigen expertise, achtergrond en kwaliteit.

Ondanks dat wij een heel divers team hebben, hebben we allemaal iets gemeen en dat is de passie die we delen voor een betere GGZ.

Collega's bij Sol Psychotherapie

Medewerkers aan het woord

Lees wat de werkervaringen van onze collega’s, en mogelijk jouw toekomstige collega’s, zijn. 

Sollicitatieproces

Solliciteer direct

Stuur je CV, en eventuele motivatie, naar recruitment@sol-psychotherapie.nl of vul onderstaand formulier in.

1e Kennismaking

We checken of je profiel past. Indien ja, bellen we je voor een kennismaking.

2e Gesprek

In een 2e gesprek maak je kennis met de zorgmanager en/of directeur.

Aanbod

Als het van beide kanten klikt, doen we je een mooi voorstel. Hopelijk mogen we je dan snel verwelkomen in ons team!

Solliciteer direct


Heb je vragen?

Neem gerust contact op met een van onze recruiters! We helpen je graag.

Contactpersoon: Dionne Vinck

Dionne is in haar functie als recruiter het eerste aanspreekpunt voor deze vacature. Ze is gespecialiseerd in allerlei vraagstukken rondom recruitment en HRM. 

Neem contact op met Dionne via:

Solliciteer nu
Scroll naar boven