Drs. Tineke Zondervan MBA | Psychotherapeut | Directeur Sol Psychotherapie

Tineke werkt sinds 1990 in de GGZ als therapeut, supervisor en zorgvernieuwer.

Over Sol

Je kunt bij ons direct starten met jouw therapie. Wij hebben geen wachtlijst.

Bij Sol heb je altijd contact met je eigen psycholoog, via de NiceDay app. Deze app is een veilige en makkelijke manier om met elkaar te communiceren; telefonisch, videobellen, chatten of een afspraak maken voor een wandeling buiten of voor een face to face gesprek op de praktijk.

logo NiceDay

Onze visie

Samen maken we de wereld een stukje beter. Sol Psychotherapie is een startende psychotherapiepraktijk die op innovatieve wijze vraag en aanbod binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) bij elkaar wil brengen. 

Wij vinden dat wachtlijsten achterhaald zijn en dat de GGZ echt beter georganiseerd kan worden. Met toegankelijke en krachtige therapieën. Gesprekken die werken. De ambitie van Sol is hoog: we willen uitstekende zorg bieden en groeien tot een modern platform voor cliënten en therapeuten.

Ons team

Tineke

Drs. Tineke Zondervan MBA

Psychotherapeut | Directeur Sol Psychotherapie

Werkt sinds 1990 in de GGZ als therapeut, supervisor en zorgvernieuwer

Jacqueline de Wit

Jacqueline de Wit

Office Manager

Ik ben een ondersteunende kracht voor de cliënten en behandelaren in het hele administratieve proces rondom de behandelingen. Ik vind het belangrijk dat een cliënt zich op zijn gemak voelt bij Sol en met al zijn mogelijke vragen rondom de behandeling bij mij terecht kan.

Sarah Goslinga

Sarah Goslinga

Psycholoog

Ik werk inmiddels een paar jaar als NiceDay behandelaar. Ik word omschreven als toegankelijk en doelgericht. Ik vind het vooral belangrijk dat je je op je gemak bij mij voelt.

Maaike van der Kaaij

Maaike van der Kaaij

Psycholoog

Sinds 2020 ben ik werkzaam als psycholoog en zet ik mijn werkervaring en levenservaring in om mensen zo goed mogelijk te helpen. Ik vind een goede klik met de cliënt belangrijk en ga graag doelgericht te werk!

Britt Stoker

Britt Stoker

Psycholoog

Ik ben sinds 2019 werkzaam als psycholoog. Mijn kennisgebied ligt bij de Klinische Psychologie. Daarbij ben ik mij nader gaan verdiepen in de Cognitieve Gedragstherapie middels de Basisopleiding CGT. Mijn belangstelling is ontzettend breed, maar ik heb de meeste affiniteit met angst en depressie.

Wouter Schippers

Wouter Schippers

Basis Psycholoog

Ik heb nu 2 jaar ervaring als basispsycholoog en geef met name Cognitieve Gedragstherapie en coaching. Ik hou van een goed gesprek, maar ben ook erg praktisch ingesteld om tot oplossingen te komen. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek, sport ik of ben ik onder de mensen.

Martijn Thomas

Martijn Thomas

English native speaking Psychologist

I have always been interested in what makes each individual unique and how we can best overcome the challenges we face. In therapy I like to take an open-minded and pragmatic approach to help clients develop and reach their goals. I use techniques and exercises from Cognitive Behavioural Therapy and Positive Psychology. I have been working as a psychologist and coach for a year now. As a person I am approachable and optimistic.

Pepijn van der Hulle

Pepijn van der Hulle

Psycholoog

Ik ben psycholoog met een brede achtergrond in onder andere management, rechten, en muziek. Ik behandel alle voorkomende psychische klachten en maak daarbij gebruik van de Method of Levels en elementen uit de Mindfulness en de Cognitieve Gedragstherapie. Mijn therapie gaat uit van de uniekheid van elk individu, en is erop gericht om jouw klachten structureel te verminderen door samen de onderliggende oorzaak ervan op te sporen en op te lossen.

Peter de Groot

Peter de Groot

Neuropsycholoog

Ik ben begin 2000 afgestudeerd als neuropsycholoog aan de VU A'dam. Het menselijk brein heeft mij altijd al gefascineerd en dat doet het na al die jaren nog steeds! Ik hou me in de praktijk bezig met EEG-scans en verschillende vormen van neuromodulatie zoals rTMS, een techniek waarmee depressie kan worden behandeld.

Rosemarie Aarts

Rosemarie Aarts

Klinisch psycholoog en psychotherapeut

Ik werk sinds 1992 in de GGZ, in organisaties en in eigen praktijk. Als rustige en integere therapeut heb ik veel ervaring in het opbouwen van een veilige samenwerking. Dat jij je gehoord en gezien voelt vind ik belangrijk. En ook dat je zelf kunt aangeven wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Ik heb me vooral gespecialiseerd als Clientgericht Psychotherapeut en help je graag om contact te leggen met je emoties, de verbinding met je lichaam te versterken en je beter te voelen over jezelf. Je kunt me binnen Sol-psychotherapie tegenkomen als (regie)behandelaar. Ik werk volledig online.

Frédérique Wesseling

Frédérique Wesseling

Psycholoog

Sinds 2015 werk ik met veel plezier als psycholoog. Dit heb ik tot 2020 altijd gedaan binnen grote GGZ-instellingen. En sinds begin 2021 enkel en alleen online vanuit Italië, waar ik woon. Ik maak gebruik Cognitieve Gedragstherapie, EMDR en schematherapeutische technieken binnen mijn behandelsessies. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat jij je als cliënt gehoord voelt, en zie ik therapie als een samenwerking tussen therapeut en cliënt.

Ben je een therapeut en ben je benieuwd wat Sol voor jou kan betekenen?

Scroll naar top