Drs. Tineke Zondervan MBA | Psychotherapeut | Directeur Sol Psychotherapie

Tineke werkt sinds 1990 in de GGZ als therapeut, supervisor en zorgvernieuwer.

Over Sol

Je kunt bij ons direct starten met jouw therapie. Wij hebben geen wachtlijst.

Bij Sol heb je altijd contact met je eigen psycholoog, via de NiceDay app. Deze app is een veilige en makkelijke manier om met elkaar te communiceren; telefonisch, videobellen, chatten of een afspraak maken voor een wandeling buiten of voor een face to face gesprek op de praktijk.

Therapie is mogelijk in verschillende talen: Engels, Zweeds, Chinees, Kantonees, Marokkaans-Arabisch en Surinaams

Onze visie

Samen maken we de wereld een stukje beter. Sol Psychotherapie is een  psychotherapiepraktijk die op innovatieve wijze vraag en aanbod binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) bij elkaar wil brengen. 

Wij vinden dat wachtlijsten achterhaald zijn en dat de GGZ echt beter georganiseerd kan worden. Met toegankelijke en krachtige therapieën. Gesprekken die werken. De ambitie van Sol is hoog: we willen uitstekende zorg bieden en groeien tot een modern platform voor cliënten en therapeuten.

Ons team

Bjarne Timonen

Bjarne Timonen

GZ-psycholoog

Ik werk sinds 2009 als psycholoog en sinds enkele jaren als gz-psycholoog. Ik ben pragmatisch en oplossingsgericht in mijn behandeling. Tevens besteed ik met cliënten veel aandacht aan een gezonde leefstijl aangezien dat sterk samenhangt met mentale gezondheid. Naast mijn werk als GZ-psycholoog ben ik mediapsycholoog en auteur van De Leefstijlgids Tegen Somberheid.

Britt

Britt Stoker

Psycholoog

Ik ben sinds 2019 werkzaam als psycholoog. Mijn kennisgebied ligt bij de Klinische Psychologie. Daarbij ben ik mij nader gaan verdiepen in de Cognitieve Gedragstherapie middels de Basisopleiding CGT. Mijn belangstelling is ontzettend breed, maar ik heb de meeste affiniteit met angst en depressie.

Dikraa

Dikraa Elhrouz

GZ-psycholoog

In mijn werk heb ik geleerd, dat lijden een onderdeel van ons levensreis is en het 'de kunst des levens' is, om hier op een helpende, verdraagzame en compassievolle manier mee om te gaan. Daar wil ik je graag bij helpen. In mijn aanpak zal ik altijd vanuit jouw krachten en hulpbronnen werken. Ook al zijn deze in eerste instantie onzichtbaar voor jou. Bij Sol zul je mij vooral zien in de rol van regiebehandelaar.

Emma

Emma van der Kaaij

Administratief medewerker & Marketing

Ik houd mij bezig met de administratie rondom cliënten. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en om zowel de psychologen als cliënten zo goed en snel mogelijk te helpen waar nodig. Naast mijn administratieve taken houd ik mij bezig met de website en social media kanalen van Sol.

Esther

Esther Stukker

Psycholoog

Voor mij is het van grote waarde dat je je als cliënt prettig bij me voelt en oprechte aandacht krijgt. Ik wil graag in een fijne samenwerking met jou aan de slag om je verder te helpen. Dat doen we aan de hand van cognitieve gedragstherapie wat een actieve en doelgerichte therapie is om gedachten en gedrag te veranderen.

Eva van Dijk

Eva van Dijk

GZ-psycholoog

Therapie gaat voor mij niet in de eerste plaats over het verminderen van klachten, maar over het vergroten van veerkracht ten aanzien van hindernissen of tegenslagen die onvermijdelijk bij het leven horen. In mijn behandelingen maak ik gebruik van schematherapie, EMDR, imaginaire exposure, ACT en CGT. Ik hecht waarde aan een gelijkwaardige samenwerking, waarin jij jezelf kunt zijn en vorm kunt geven aan jouw behandeling. Bij Sol ben ik voornamelijk werkzaam in de rol van regiebehandelaar.

Frédérique Wesseling

Frédérique Wesseling

Psycholoog

Sinds 2015 werk ik met veel plezier als psycholoog. Dit heb ik tot 2020 altijd gedaan binnen grote GGZ-instellingen. En sinds begin 2021 enkel en alleen online vanuit Italië, waar ik woon. Ik maak gebruik Cognitieve Gedragstherapie, EMDR en schematherapeutische technieken binnen mijn behandelsessies. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat jij je als cliënt gehoord voelt, en zie ik therapie als een samenwerking tussen therapeut en cliënt.

Jacqueline

Jacqueline de Wit

Office Manager

Ik ben een ondersteunende kracht voor de cliënten en behandelaren in het hele administratieve proces rondom de behandelingen. Ik vind het belangrijk dat een cliënt zich op zijn gemak voelt bij Sol en met al zijn mogelijke vragen rondom de behandeling bij mij terecht kan.

Maaike

Maaike van der Kaaij

Psycholoog

Sinds 2020 ben ik werkzaam als psycholoog en zet ik mijn werkervaring en levenservaring in om mensen zo goed mogelijk te helpen. Ik vind een goede klik met de cliënt belangrijk en ga graag doelgericht te werk!

Marthe

Marthe Stapel

Product owner

Als product owner ben ik bezig om een goed administratief systeem voor de backoffice te ontwikkelen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat psychologen en administratief medewerkers zo goed mogelijk ondersteund worden in hun taken en zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan administratie. Zo kan alle aandacht uitgaan naar de cliënt.

Martijn

Martijn Thomas

English native speaking Psychologist

Ik werk sinds 2020 als psycholoog en coach, en vind het belangrijk om optimistisch en benaderbaar te zijn. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in wat elk individueel persoon uniek maakt en hoe we uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden het beste kunnen overwinnen. Met een open-minded en praktisch benadering help ik mijn cliënten bij het ontwikkelen en bereiken van hun doelen. Ik maak hierbij gebruik van oefeningen uit de Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en positieve psychologie.

Paul Hooplot

Paul Hooplot

Psycholoog

Sinds april 2020 ben ik afgestudeerd als psycholoog. Ik heb een brede achtergrond en veel levenservaring. Het is mijn doel om jou handvatten te geven, zodat je beter in staat bent om je eigen gedragspatronen te herkennen en waar mogelijk deze te doorbreken. Ik maak gebruik van cognitieve gedragstherapie (CGT). Ik behandel en begeleid mensen die onder andere last hebben van depressies, angsten, paniekaanvallen, trauma’s en slachtoffers van narcistisch misbruik

Pepijn

Pepijn van der Hulle

Psycholoog

Ik ben psycholoog met een brede achtergrond in onder andere management, rechten, en muziek. Ik behandel alle voorkomende psychische klachten en maak daarbij gebruik van de Method of Levels en elementen uit de Mindfulness en de Cognitieve Gedragstherapie. Mijn therapie gaat uit van de uniekheid van elk individu, en is erop gericht om jouw klachten structureel te verminderen door samen de onderliggende oorzaak ervan op te sporen en op te lossen.

Peter

Peter de Groot

rTMS-technician

Ik ben begin 2000 afgestudeerd als neuropsycholoog aan de VU A'dam. Het menselijk brein heeft mij altijd al gefascineerd en dat doet het na al die jaren nog steeds! Ik hou me in de praktijk bezig met EEG-scans en verschillende vormen van neuromodulatie zoals rTMS, een techniek waarmee depressie kan worden behandeld.

Rosemarie Aarts

Rosemarie Aarts

Klinisch psycholoog en psychotherapeut

Ik werk sinds 1992 in de GGZ, in organisaties en in eigen praktijk. Als rustige en integere therapeut heb ik veel ervaring in het opbouwen van een veilige samenwerking. Dat jij je gehoord en gezien voelt vind ik belangrijk. En ook dat je zelf kunt aangeven wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Ik heb me vooral gespecialiseerd als Clientgericht Psychotherapeut en help je graag om contact te leggen met je emoties, de verbinding met je lichaam te versterken en je beter te voelen over jezelf. Je kunt me binnen Sol-psychotherapie tegenkomen als (regie)behandelaar. Ik werk volledig online.

Sarah

Sarah Goslinga

Psycholoog

Ik gebruik Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapeutische technieken, Interpersoonlijke Psychotherapie en elementen uit de Mindfulness therapie in mijn behandelingen. Ik word omschreven als toegankelijk en doelgericht. Ik vind het vooral belangrijk dat je je op je gemak bij mij voelt en dat je je vertrouwd voelt om alles bespreekbaar te maken. Ik behandel Nederlands en Engelstalig. We werken samen aan jouw persoonlijke groei zodat je weer met vertrouwen verder kan.

Sheila

Sheila Eekhout

GZ-psycholoog

Wendy

Wendy van der Burg

Administratief medewerker

Als administratief medewerker houd ik mij bezig met het administratieve proces van onze cliënten en behandelaren. Ik vind het belangrijk dat cliënten zich op hun gemak voelen bij Sol en dat de cliënten een goed beeld hebben over onze werkwijze. Ik vind het fijn om cliënten te woord te staan en antwoord te geven op hun vragen.

Wouter

Wouter Schippers

Psycholoog

Ik werk sinds 2019 als psycholoog en geef met name Cognitieve Gedragstherapie en coaching. Ik hou van een goed gesprek, maar ben ook erg praktisch ingesteld om tot oplossingen te komen. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek, sport ik of ben ik onder de mensen.

Ben je een therapeut en ben je benieuwd wat Sol voor jou kan betekenen?

Scroll naar top