Drs. Tineke Zondervan MBA | Psychotherapeut | Directeur Sol Psychotherapie

Tineke werkt sinds 1990 in de GGZ als therapeut, supervisor en zorgvernieuwer. Tineke is lid van LVVP, NIP, NVGzP, VGCt. GZ-psycholoog BIG: 99047042525 en Psychotherapeut BIG: 09047042516.

Over Sol

Bij Sol heb je altijd contact met je eigen online psycholoog, via de NiceDay app. Deze app is een veilige en makkelijke manier om met elkaar te communiceren; telefonisch, videobellen, chatten of een afspraak maken voor een wandeling buiten of voor een face to face gesprek op de praktijk.

Therapie is mogelijk in verschillende talen: Engels, Zweeds, Chinees, Kantonees, Turks en Surinaams.

Onze visie

Samen maken we de wereld een stukje beter. Sol Psychotherapie is een  psychotherapiepraktijk die op innovatieve wijze vraag en aanbod binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) bij elkaar wil brengen. 

Wij vinden dat lange wachtlijsten achterhaald zijn en dat de GGZ beter georganiseerd kan worden. Met toegankelijke en krachtige therapieën. Gesprekken die werken. De ambitie van Sol is hoog: we willen uitstekende zorg bieden en groeien tot een modern platform voor cliënten en therapeuten.

Ons team

Bjarne Timonen

Bjarne Timonen

GZ-psycholoog

Ik werk sinds 2009 als psycholoog en sinds enkele jaren als gz-psycholoog. Ik ben pragmatisch en oplossingsgericht in mijn behandeling. Tevens besteed ik met cliënten veel aandacht aan een gezonde leefstijl aangezien dat sterk samenhangt met mentale gezondheid. Naast mijn werk als GZ-psycholoog ben ik mediapsycholoog en auteur van De Leefstijlgids Tegen Somberheid.

Britt

Britt Stoker

Psycholoog

Ik ben sinds 2019 werkzaam als psycholoog. Mijn kennisgebied ligt bij de Klinische Psychologie. Daarbij ben ik mij nader gaan verdiepen in de Cognitieve Gedragstherapie middels de Basisopleiding CGT. Mijn belangstelling is ontzettend breed, maar ik heb de meeste affiniteit met angst en depressie.

Emma

Emma van der Kaaij

Administratief medewerker & Marketing

Ik houd mij bezig met de administratie rondom cliënten. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en om zowel de psychologen als cliënten zo goed en snel mogelijk te helpen waar nodig. Naast mijn administratieve taken houd ik mij bezig met de website en social media kanalen van Sol.

Esra Acar

Esra Acar

Psycholoog

Voor mij staat een goede samenwerking met cliënten centraal. Het uitzoeken en afstemmen van wat helpt zie ik als een uitdaging en doe ik het met veel plezier. Als therapeut vind ik het belangrijk om naast veranderingsgericht ook cultuursensitief en systeemgericht te werken én heb ik aandacht voor de krachten van een individu en wie uit het eigen netwerk het individu kan ondersteunen. Ik heb veel ervaring in het bieden van hulp gevarieerd van diagnostiek, therapie, training, coaching en intensieve hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen. Mijn belangstelling is breed, maar heb de meeste affiniteit met behandelingen voor angst, trauma en negatief zelfbeeld. In mijn therapieën maak ik gebruik van CGT en EMDR. Naast Nederlands spreek ik ook Turks.

Esther

Esther Stukker

Psycholoog

Voor mij is het van grote waarde dat je je als cliënt prettig bij me voelt en oprechte aandacht krijgt. Ik wil graag in een fijne samenwerking met jou aan de slag om je verder te helpen. Dat doen we aan de hand van cognitieve gedragstherapie wat een actieve en doelgerichte therapie is om gedachten en gedrag te veranderen.

Eva van Dijk

Eva van Dijk

GZ-psycholoog

Therapie gaat voor mij niet in de eerste plaats over het verminderen van klachten, maar over het vergroten van veerkracht ten aanzien van hindernissen of tegenslagen die onvermijdelijk bij het leven horen. In mijn behandelingen maak ik gebruik van schematherapie, EMDR, imaginaire exposure, ACT en CGT. Ik hecht waarde aan een gelijkwaardige samenwerking, waarin jij jezelf kunt zijn en vorm kunt geven aan jouw behandeling. Bij Sol ben ik voornamelijk werkzaam in de rol van regiebehandelaar.

Felix

Felix van den Berg

Psycholoog

Sinds 2017 werk ik in de GGZ met veel verschillende doelgroepen. Angst, trauma en meest recent de verslavingszorg. Geen mens is hetzelfde, daarom vind ik het belangrijk dat we jouw problemen aanpakken op een manier die bij jou past. Ik gebruik technieken van Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Mindfulness

Frédérique Wesseling

Frédérique Wesseling

Psycholoog

Sinds 2015 werk ik met veel plezier als psycholoog. Dit heb ik tot 2020 altijd gedaan binnen grote GGZ-instellingen. En sinds begin 2021 enkel en alleen online vanuit Italië, waar ik woon. Ik maak gebruik Cognitieve Gedragstherapie, EMDR en schematherapeutische technieken binnen mijn behandelsessies. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat jij je als cliënt gehoord voelt, en zie ik therapie als een samenwerking tussen therapeut en cliënt.

Jacqueline

Jacqueline de Wit

Office Manager

Ik ben een ondersteunende kracht voor de cliënten en behandelaren in het hele administratieve proces rondom de behandelingen. Ik vind het belangrijk dat een cliënt zich op zijn gemak voelt bij Sol en met al zijn mogelijke vragen rondom de behandeling bij mij terecht kan.

Maaike

Maaike van der Kaaij

Psycholoog

Sinds 2020 ben ik werkzaam als psycholoog en zet ik mijn werkervaring en levenservaring in om mensen zo goed mogelijk te helpen. Ik vind een goede klik met de cliënt belangrijk en ga graag doelgericht te werk!

Mario van Wijhe

Mario van Wijhe

Psycholoog

Als psycholoog geloof ik in veerkracht en probeer ik dit tijdens de therapie zoveel mogelijk aan te wakkeren. Vanuit mijn persoonlijke achtergrond en brede interesses probeer ik altijd raakvlakken te vinden met de cliënt, zodat we een sterke therapeutische band kunnen opbouwen. Onze band vormt de basis voor een succesvolle behandeling. Tijdens de behandeling maak ik onder andere gebruik van technieken uit de Cognitieve Gedragstherapie, maar waar nodig pas ik elementen uit andere vormen van psychotherapie toe.

Marthe

Marthe Stapel

Product owner

Als product owner ben ik bezig om een goed administratief systeem voor de backoffice te ontwikkelen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat psychologen en administratief medewerkers zo goed mogelijk ondersteund worden in hun taken en zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan administratie. Zo kan alle aandacht uitgaan naar de cliënt.

Martijn

Martijn Thomas

English native speaking Psychologist

Ik werk sinds 2020 als psycholoog en coach, en vind het belangrijk om optimistisch en benaderbaar te zijn. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in wat elk individueel persoon uniek maakt en hoe we uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden het beste kunnen overwinnen. Met een open-minded en praktisch benadering help ik mijn cliënten bij het ontwikkelen en bereiken van hun doelen. Ik maak hierbij gebruik van oefeningen uit de Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en positieve psychologie.

Max Schaap

Max Schaap

Psycholoog in opleiding

Sinds begin 2022 ben ik psycholoog in opleiding bij Sol-Psychotherapie. Daarnaast ben ik nog bezig met het behalen van mijn master klinische psychologie aan de Erasmus Universiteit. Ik probeer nu zo veel mogelijk kennis op te doen voor wanneer ik zelf behandelaar ben. Ik vind het belangrijk dat jij je als client gehoord en gesteund voelt. 

Naomi

Naomi Vandamme

GZ-psycholoog

In 2007 behaalde ik mijn diploma tot Klinisch Psycholoog en later tot psychotraumatoloog in België, waarna ik een erkenning behaalde tot GZ-psycholoog in Nederland. Ik ben in verschillende landen werkzaam geweest. O.a. België, Nederland, Haïti, Curaçao en de Verenigde Staten. Als GZ-psycholoog kijk ik met mijn mensen graag naar het leven als een reis. Een reis waarop ik de mensen mag ondersteunen in het accepteren en hanteren van moeilijke en uitdagende situaties. Dit doe ik door o.a. diverse vormen van traumatherapie, diverse strength-based benaderingen en bovenal aandacht voor het bouwen aan diverse hulpbronnen voor veerkracht. 

Paul Hooplot

Paul Hooplot

Psycholoog

Sinds april 2020 ben ik afgestudeerd als psycholoog. Ik heb een brede achtergrond en veel levenservaring. Het is mijn doel om jou handvatten te geven, zodat je beter in staat bent om je eigen gedragspatronen te herkennen en waar mogelijk deze te doorbreken. Ik maak gebruik van cognitieve gedragstherapie (CGT). Ik behandel en begeleid mensen die onder andere last hebben van depressies, angsten, paniekaanvallen, trauma’s en slachtoffers van narcistisch misbruik

Pepijn

Pepijn van der Hulle

Psycholoog

Ik ben psycholoog met een brede achtergrond in onder andere management, rechten, en muziek. Ik behandel alle voorkomende psychische klachten en maak daarbij gebruik van de Method of Levels en elementen uit de Mindfulness en de Cognitieve Gedragstherapie. Mijn therapie gaat uit van de uniekheid van elk individu, en is erop gericht om jouw klachten structureel te verminderen door samen de onderliggende oorzaak ervan op te sporen en op te lossen.

Peter

Peter de Groot

rTMS-technician

Ik ben begin 2000 afgestudeerd als neuropsycholoog aan de VU A'dam. Het menselijk brein heeft mij altijd al gefascineerd en dat doet het na al die jaren nog steeds! Ik hou me in de praktijk bezig met EEG-scans en verschillende vormen van neuromodulatie zoals rTMS, een techniek waarmee depressie kan worden behandeld.

Robin

Robin de Koeijer

GZ-psycholoog

Sinds 2012 ben ik werkzaam als psycholoog binnen de forensische zorg en de sector voor mensen met een verstandelijke beperking. Sinds enkele jaren werk ik als gezondheidszorgpsycholoog. Ik maak voornamelijk gebruik van cognitieve gedragstherapie en EMDR voor traumabehandeling. Naast mijn werk bij Sol ben ik ook werkzaam binnen de verslavingszorg en in de forensische zorg.

Rosemarie Aarts

Rosemarie Aarts

Klinisch psycholoog en psychotherapeut

Ik bouw met jou graag aan een samenwerking die veilig voelt en waarin jij je doelen kunt bereiken. Door stil te staan bij je emoties en de onderliggende oorzaken van je probleem groeit je gevoel van eigenwaarde en verminderen je klachten. Ik werk sinds 1992 als psycholoog en heb me gespecialiseerd in de clientgerichte psychotherapie. Bij Sol werk ik op ma-ochtend, di-middag en donderdag-ochtend, volledig online.

Sarah

Sarah Goslinga

Psycholoog

Ik gebruik Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapeutische technieken, Interpersoonlijke Psychotherapie en elementen uit de Mindfulness therapie in mijn behandelingen. Ik word omschreven als toegankelijk en doelgericht. Ik vind het vooral belangrijk dat je je op je gemak bij mij voelt en dat je je vertrouwd voelt om alles bespreekbaar te maken. Ik behandel Nederlands en Engelstalig. We werken samen aan jouw persoonlijke groei zodat je weer met vertrouwen verder kan.

Sheila

Sheila Eekhout

GZ-psycholoog

Sophia

Sophia van Ghesel Grothe

Psycholoog

Ik werk sinds 2021 als psycholoog. Ik ben geïnteresseerd in zingeving en filosofie en ben graag in de natuur. Mijn waarden zijn essentie, liefde, verstilling en verrassing. In mijn werk als psycholoog geef ik hier vorm aan door o.a. te werken met technieken uit zelfcompassie, mindfulness en Acceptance and Commitment Therapy.

Wendy

Wendy van der Burg

Administratief medewerker

Als administratief medewerker houd ik mij bezig met het administratieve proces van onze cliënten en behandelaren. Ik vind het belangrijk dat cliënten zich op hun gemak voelen bij Sol en dat de cliënten een goed beeld hebben over onze werkwijze. Ik vind het fijn om cliënten te woord te staan en antwoord te geven op hun vragen.

Wouter

Wouter Schippers

Psycholoog

Ik werk sinds 2019 als psycholoog en geef met name Cognitieve Gedragstherapie en coaching. Ik hou van een goed gesprek, maar ben ook erg praktisch ingesteld om tot oplossingen te komen. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek, sport ik of ben ik onder de mensen.

Zhi

Zhi Li

Psycholoog

I have been working as a psychologist with international students and expats like myself since 2015. I am motivated to help internationals, who need a safe base to be heard and to be accepted, so that they can move from surviving to thriving and growing. One of my peers once described me as 'heartfelt'. I've helped clients who used to be depressed, worried, exhausted, stressed and confused, working with what was causing the problem. During the sessions I am using evidence-based techniques from Emotional Focused Therapy, Schema Focused Psychology, and EMDR. I hold sessions in Chinese Mandarin, Cantonese or English.

Ben je een therapeut en ben je benieuwd wat Sol voor jou kan betekenen?

Scroll naar top