POH-GGZ en NiceDay

Als praktijkondersteuner POH-GGZ ondersteun je de huisarts en ben je gesprekspartner voor cliënten met psychische klachten. Je ziet meerdere mensen op een dag en je hebt een bomvolle agenda. Met behulp van NiceDay heb je op een efficiënte en laagdrempelige manier online contact met je cliënten. Jouw cliënt kan met jou (video-)bellen en chatten vanuit de NiceDay app. Jij werkt vanuit de NiceDay portal op je desktop. Als behandelaar kan je zelf bepalen wanneer je reageert. Je kunt zowel videobellen als een chatbericht naar je cliënt sturen. Daarnaast kun je de psycho-educatie uit de NiceDay Bibliotheek gebruiken, ter aanvulling op je eigen kennis en deskundigheid, maar uiteraard ook om te delen met de cliënt. 

Goed om te weten: naast het (video-)bellen en chatten zijn er ook mogelijkheden om de cliënt een dagboek te laten invullen of reminders in te stellen voor opdrachten ter bewustwording en activatie, bijvoorbeeld een exposure opdracht of dagelijks een wandeling maken.

Met behulp van technologie worden je sessies efficiënter en korter. Er zijn al vele cliënten behandeld met behulp van NiceDay ; het is een bewezen effectieve werkwijze die hoog gewaardeerd wordt door professionals en cliënten. 

Vanuit Sol Psychotherapie bieden wij iedere POH-GGZ kosteloos de training én het volledige gebruik (platform, helpdesk, bibliotheek, community) van NiceDay aan. 

Heb je interesse om met NiceDay te werken of het eens uit te proberen of een korte demonstratie te krijgen? We komen graag met jou in contact!

Wat kan je van ons verwachten?

Stuur je gegevens door

Vul hier je gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op!

Scroll naar boven