Vrouw in een donkere ruimte voor het raam

Angstklachten

Als je last hebt van angstklachten voel je je langdurig angstig en gespannen. Angstklachten kunnen per persoon verschillen. Je kunt lichamelijke reacties hebben, zoals trillen, zweten of duizeligheid. Ook kun je mentale klachten hebben, zoals veel piekeren zonder directe reden, bang zijn om de controle te verliezen, angst om een ziekte te krijgen, angst om naar een feestje te gaan of angst om met de tram te reizen.

Wat zijn symptomen van angstklachten?

Als je last hebt van angstklachten dan kun je geneigd zijn om situaties te vermijden. Je besluit bijvoorbeeld om niet meer met mensen af te spreken omdat je hier heel zenuwachtig van wordt. Als je situaties vermijdt, dan kan de angst vergroten. Dat kan heel vervelend zijn en zorgt ervoor dat je nog meer situaties uit de weg gaat. 

Hoe behandelen we angstklachten?

Bij Sol Psychotherapie helpen we je om uit te zoeken van welke angst je precies last hebt. Onder begeleiding van een psycholoog leer je om te gaan met je angsten en geleidelijk je bewegingsvrijheid weer te vergroten.

Recensies van

Tevreden cliënten

Wij laten graag onze cliënten aan het woord, lees hier wat ze van onze dienstverlening vinden.

Ik kon al snel beginnen met de sessies. De app is fijn en je kan vaak contact hebben met je behandelaar.

Professionele medewerker, ik voelde me gehoord en mijn behandeling heeft goed geholpen. Ik gun het iedereen om (weer) zo lekker in hun vel te zitten.

Ik vond dat er echt naar mij geluisterd werd. Ook het inplannen van de afspraken was fijn. Er zat genoeg tijd tussen. Ook had ik het idee dat ik ze echt kon vertrouwen en mezelf kon zijn.

De app is heel fijn en gebruiksvriendelijk. Je hebt tussen de sessies door de mogelijkheid om contact te hebben met je behandelaar als dat nodig is. Dit geeft een gevoel volledig gesteund en gehoord te worden. Ook werd er twee maanden na mijn behandeling nog een check-up gedaan. Dit geeft ook een fijn gevoel niet direct aan je lot overgelaten te worden.

Scroll naar boven