Informatie over de NiceDay app

Voor bestaande cliënten:

Ben je al cliënt bij Sol en wil je informatie over het installeren van de NiceDay app op je telefoon of wil je NiceDay op je computer gebruiken? Ga dan naar de pagina NiceDay app installeren of op de computer gebruiken.

Start je binnenkort een behandeling bij Sol Psychotherapie of ben je je aan het oriënteren op een behandeltraject bij ons? En wil je weten welke rol de NiceDay app speelt in onze behandelingen?

Hieronder leggen we uit waarom we de NiceDay app gebruiken en wat je kan verwachten van deze app.

Online therapie via de NiceDay app

Sol Psychotherapie biedt online behandelingen in de GGZ aan. Om de behandelingen online mogelijk te maken, gebruiken we de NiceDay app.

Videobellen bij online therapie

Hoe past NiceDay in de behandelingen bij Sol

Ons doel is je zo effectief mogelijk te helpen, zodat je snel duurzaam herstelt. Daarom hebben we een nieuwe, intensieve en interactieve behandelmethode ontwikkeld.

Om deze intensieve en interactieve vorm van behandelen mogelijk te maken, gebruiken we de NiceDay app. Dit is een app voor op je telefoon die je helpt meer grip te krijgen op je gezondheid.

De NiceDay app is een cruciaal onderdeel van het behandelproces. Zonder de app zijn behandelingen niet mogelijk.

Wat doet de NiceDay app

Contact met een online psycholoog via NiceDay

Videobellen met je behandelaar

Sessies met je behandelaar vinden online plaats en niet fysiek in een praktijk of op kantoor. Voor een behandeling videobel je met je behandelaar. Dit doe je via de NiceDay app via een beveiligde verbinding.

Intensief contact met je behandelaar

Ook tussen sessies heb je op verschillende manieren contact met je behandelaar. Zo kan je chatten met je behandelaar en kan je behandelaar ook berichten aan jou sturen.

Voel je je angstig of down? Een snel berichtje naar je behandelaar via de app en je kunt een bemoedigend antwoord verwachten dat je weer op weg helpt.

Hulpmiddelen die je helpen zelf aan de slag te gaan

Actief aan de slag gaan met je herstel is heel belangrijk voor een snel en duurzaam herstel. De NiceDay app helpt je om ook buiten sessies met je behandelaar actief te werken aan je herstel. 

Ontwerp zonder titel (18)

Opdrachten

Via NiceDay krijg je bijvoorbeeld huiswerkopdrachten die je helpen in het herstel.
Ontwerp zonder titel (19)

Educatie

Je kunt meer leren over je klacht. We noemen dat ook wel psycho-educatie. Met psycho-educatie leer je je symptomen beter begrijpen en hoe je ermee om kan gaan.
Ontwerp zonder titel (20)

Oefeningen

Je kunt schrijven over en oefenen met persoonlijke uitdagingen.
Ontwerp zonder titel (21)

Trackers

Je kunt een dagboek bijhouden over hoe je je voelt. Dit noemen we trackers. Zo krijg je een overzicht van je gemoedstoestand over een langere periode.

Deze en nog meer hulpmiddelen zijn ontworpen om je te ondersteunen bij je herstelproces, waardoor NiceDay een cruciale rol speelt in je weg naar mentaal gezond worden. 

Inzicht in voortgang

Tussen de sessies door geeft NiceDay je inzicht in je voortgang. Hierdoor kun je actief blijven werken aan je herstel, zelfs wanneer je niet in sessie zit met je therapeut.

Toegang tot praktische informatie

Tenslotte heb je in de NiceDay app direct toegang tot je dossier, sessie notities, je persoonlijke behandelplan, en zelfs de datum van je volgende afspraak. Allemaal veilig opgeborgen in de app.

Aanmelden

Wil je ook werken aan je mentale gezondheid? Meld je dan direct aan.
Scroll naar boven